Διάφορα προϊόντα των iPhone αξεσουάρ, παρέχοντας εικόνες και τις βασικές παραμέτρους με κάθε IPhone 5S καλύμματα και IPhone Gadgets; Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής κινεζικών iPhone αξεσουάρ, και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας!

iPhone αξεσουάρ

(Σύνολο 57 προϊόντα)
θέα:   προβολή:

iPhone αξεσουάρ

Προστατευτική θήκη για το iPhone αξεσουάρ

Το hotest iPhone αξεσουάρ από το 2012 είναι προστατευτική θήκη. Υπάρχουν χιλιάδες είδη περίπτωση iPhone στην αγορά, αυτοί καλύπτουν iPhone 4 6S plus, είναι πάντα έξω από σας φανταστείτε. Είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά: υπόθεση σιλικόνης, αγελάδα δερμάτινη θήκη, PU την περίπτωση, ξύλινη κασετίνα, μπαμπού υπόθεση, θήκη. Ορισμένες περιπτώσεις έχουν ειδική λειτουργία, όπως cigaretting, το νερό-απόδειξη, κάνοντας τη φωτογραφία, φωτισμό, με θήκη, δύναμη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, υποστήριξη Wifi φόρτισης. Πολλές διάσημο εμπορικό σήμα της iPhone περίπτωση γεννιέται, όπως OTTBOX, UAG, Lifeproof, ΧΌΚΟ. 90% χρήστες θα ήθελα να αγοράσω μια προστατευτική θήκη για την προστασία του iPhone από την συντριβή και την ΖΗΜΙΑ. Είναι πραγματικά ένα φανταστικό προστατευτικά αξεσουάρ για iPhone.

iPhone αξεσουάρ για προστασία της οθόνης

Υπάρχουν 2 είδη των αξεσουάρ iPhone που μπορεί να προστατεύσει την οθόνη από το μηδέν και ζημία, το προστατευτικό φιλμ και το γυαλί. Προστατευτικό φιλμ είναι προϊόν Junier, είναι πολύ λεπτό και εντελώς διαφανής, να προστατεύσει iPhone οθόνη από την αρχή και βρώμικος. Ως έναρξη iPhone αξεσουάρ, δεν είναι αρκετά ισχυρή για να προστατεύσει LCD από συντριβή και να νικήσει. Ένα άλλο νέο iPhone αξεσουάρ για προστασία της οθόνης είναι το μετριασμένο γυαλί. Κανονικά, είναι 0,2 έως 0,3 mm πάχος, που φέρει τέλεια προστασία για την οθόνη του iPhone. Το μετριασμένο γυαλί είναι τόσο ισχυρή, είναι πολύ δύσκολο να σπάσει το γυαλί και να βλάψουν την οθόνη. Επί του παρόντος, οι χρήστες iPhone 80% χρησιμοποιούν ειδικά σκληρυμένο γυαλί στην επιφάνεια οθόνης του.

Νέο iPhone αξεσουάρ - Backup πηγή ενέργειας

το iPhone είναι ένα πιο ισχυρό κινητό, έχει μεγάλα απαιτούν την μπαταρία. Η μόνη έλλειψη iPhone είναι στην μπαταρία. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι τόσο μικρή, ότι πάντα προκαλέσει ανίσχυροι. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα τον πονοκέφαλό, γεννιέται ένα άλλο περίφημο iPhone αξεσουάρ: την εφεδρική πηγή ενέργειας. Εάν παίρνετε μια πηγή ενέργειας για το ταξίδι σας, μπορείτε να φορτίζετε το iPhone με αυτό σε οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε θέση. Έτσι μπορούμε να πούμε, η πηγή ενέργειας κάνει το iPhone να είναι πιο ισχυρό.

Άλλα αξεσουάρ για iPhone

Πόσα είδη αξεσουάρ iPhone στην αγορά; Σας επιτρέπει να υπολογίσετε: προστατευτική θήκη, οθόνη ταινία, καλώδιο USB, φορτιστή, πηγή ισχύος, προσαρμογέα USB, ποσό κάτοχος αυτοκινήτου, ακουστικά, φορτιστή αυτοκινήτου, μεγάφωνο... Αυτά τα εξαρτήματα κάνουν iPhone πιο ισχυρό και πιο άνετη. Δεν έχει σημασία είναι ένα iPhone 4 ή iPhone 6S plus στο χέρι σας, μπορείτε να βρείτε μια favourate αξεσουάρ. Ευχαριστώ για την Apple, και χάρη στον κόσμο των αξεσουάρ.


Επικοινωνήστε τώρα
Κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε
Δημοσίευση Αίτηση αγοράς >>